top of page

51squadron Group

Public·59 members

Slaven Belupo Hajduk Split uživo 27 listopada 2023 Streaming

18. ožu 2023. — Nakon pobjede nad Osijekom pred Hajdukom je novi ispit. U 26. kolu Supersport HNL-a na Poljud danas (18.10 sati) stiže Slaven Belupo.

Radio uživo - Split Radio Split, Radio Dubrovnik, Glas Hrvatske. UŽIVO. 06:00. 06:05. KLAPA CAMBI; GORAN KARAN. DA MI SE PROVIDI (LIVE). default img. Vijesti Radio Splita. Aktualne ... On se korigirao više nego što bi neki drugi. Očekivanja svih su velika, svi bi htjeli da je Hajduk s Lekom bio prvak, ali morate donijeti odluku koja je suprotna onako kako je vidim. Međutim, sada više ne ide. U konačnici ostvario se kao kapetan i igrač, nije on neuspješan jer ovdje nije uspio i zato mi je žao. Lani nismo bili zreli. Ako već radimo gradaciju, očekivalo se nekoga tko će ga zamijeniti na višoj razini. Ovo je nešto potpuno drugo. Sportski TV prijenosi Uživo - Sportklub, Arena Sport - Hrvatska 8. Belupo. 13. 9. Istra 1961. 8. 10. Rudeš. 2. SuperSport Prva Hajduk Split · Osijek · Hrvatska. Košarka. U našem četverogodišnjem razdoblju upravo ova godina označena kao ta godina. Nismo ušli u Europu i tu smo ga podržali. Ne mislim da Leko ovo može preokrenuti, ali to je moja odgovornost, ali stali smo iza njega. " "Imali smo očekivanja ulaska u Europu, ovakav Hajduk to treba. To što nismo uspjeli dio je moje krivice jer su moja očekivanja bila da igramo Europu jer treba osigurati ta sredstva, zarađujemo od Europe i transfera. Igrat će se i nakon njega i nakon mene, ali nakon 19 godina neuspjeha mislimo da je ovo ta sezona u kojoj Hajduk treba osvojiti naslov, samo neki drugi ljudi. Kad nešto radite, onda morate biti uvjereni u to. Ne radim ništa u što nisam uvjeren, ali ideja je da priznaš pogrešku i ideš dalje. Ja ih najviše radim, jedini sam potpisnik odluka. Dovođenje Leke bila je opravdana odluka sa svih strana. Po svim parametrima, kako je to zazvonilo na kraju godine. Ušli smo u to otvorena srca, u nekom trenutku ne uspiju ostvariti taj kontakt. I dalje imamo iskren, otvoren odnos. Mi smo komunicirali kroz cijeli ovaj period, ali nije se dogodio klik momčadi i njega kao trenera. Hajduk Split Osijek gledati prijenos 22.10.2023 Televizija u prije 5 dana — NK Osijek - Hajduk Split Prijenos uživo Danas, 5. kol 2023. — Hajduk Split v. [GLEDAJTE UŽIVO<<] Slaven Belupo Osijek uživo 30.09.2023 30. ruj ... Novi kiks Hajduka, vodio 2:0 protiv Slavena pa nestao u 12. stu 2022. — Slaven Belupo i Hajduk u Koprivnici su odigrali 2:2 u utakmici 17. kola SuperSport HNL-a, posljednjoj prije zimske stanke. Ovo je jako teška odluka bila i meni osobno, ja to gledam kao svoj poraz, ali baš zbog toga mislim da je jedina ispravna odluka. To je suprotno od onoga što smo zagovarali, kontinuitet - koliko smo trenera promijenili. Možda smo i mi malo licemjerni, s jedne strane bismo kontinuitet, a s druge bismo mijenjali. Neki bi mijenjali i mene i sportskog direktora, što je i logično. Imamo kontinuitet procesa, promijenio se nadzorni odbor, ali najvažniji je onaj osvajanja. Ovo je promjena trenera, nije nestabilnost. Skupština je u 12. mjesecu, vezano za ostavke, dok god preuzimam odgovornost, nema potrebe, još mi i ugovor istječe dogodine u šestom mjesecu pa svakako neću tu biti. Mislim da imamo dovoljno kapaciteta, da smo zreli da budemo prvi, a hoćemo li, vidjet ćemo. Pokraj nas je tu Dinamo, veće su šanse da budu prvi, a i Rijeka ima ambicije. Tu je i Osijek, ali mi želimo biti prvi. Najvažnija je Europa, a tu ćemo lakše ući ako budemo prvaci. Hajduk Split vs Slaven Belupo Live Hajduk Split vs Slaven Belupo live score and live streaming on August 13th, 2023 at 19:05 UTC time at Stadion Poljud, Split for Football Croatia HNL. Raspored utakmica SuperSport HNL 2023 Slaven Belupo (:) Hajduk, MAXSport 1. subota, 28. listopada, 16:00h, Rudeš uživo na MAXSport 2, ako ste korisnik MAXtv sportskih paketa. Što učiniti ako neki ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page