top of page

51squadron Group

Public·59 members

Slovenija do 17 Srbija do 17 v živo 27 oktober 2023

7. okt. 2023 — 01. 2023 SLOVENCI V TOKIU ŽE DO DRUGE ZMAGE Slovenska moška reprezentanca se je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti ...

(pazi@) Severna Irska Slovenija v živo online 17 oktober 202 17. okt. 2023 — Slovenija (SLO), Srbija* (SRB), Radio Slovenija v živoNa sporedu Za konec poraz proti Franciji Naša dekliška reprezentanca do 17 let ... Prvi - RTV SLO ... do svobodnega odločanja o rojstvu otrok, so se v organizaciji Katoliške živo. Oddajo pripravljata napovedovalka Lucija Grm in glasbeni urednik Tomaž ... Šport ~ Nakup vstopnic z Eventim Novi dogodki v Sloveniji. datum in ura dogodka 12 nov. ned. 17:30. SLOVENIJA : BOLGARIJA. Športna dvorana Kodeljevo, Ljubljana. Vstopnice. Od 28.10. Do 20.11. Moj brat je profesor medicine in genetskega inženiringa, drugi brat je računalničar, sestra pa je učiteljica. Vsi otroci smo igrali nek inštrument, ampak to nikoli ni bilo priznano kot poklic. Odraščal sem ob poslušanju radia, ki je bil v petdesetih in šestdesetih v Ameriki zelo široko naravnan in drugačen kot danes. Takrat sem prvič slišal rokenrol, country, rhythm in blues in pop. Imel sem rad glasbo in vse mi je hitro priraslo k srcu. Jane: Kdo so bili glasbeniki, ki si jih poslušal na začetku in kdo so tvoji najljubši vzorniki? Ray: Ko sem dopolnil 18 let, sem zapustil dom in začel z Asleep At The Wheel. Eno leto sem obiskoval kolidž. Domov - TV Arena Sport Slovenija a8logo.png · Wisla Plock - Celje Pivovarna Laško. v živo. EHF Liga prvakov 2023/24. 20:45. 22:30 ; a1logo.png. San Antonio Spurs - Dallas Mavericks. NBA 2023/24. Zatem smo šli v Chicago in odprli koncert skupine Manhattan Transfer, s katero smo pred kratkim posneli ploščo. Poslušala nas je precej drugačna množica ljubiteljev jazza. Zatem smo igrali v plesni dvorani v Oklahomi, kjer ljudje samo plešejo. Sledil je nastop na veliki zabavi za bogate rančerje, ki organizirajo res ogromne in bogate zabave. Nato smo šli nazaj na vzhod v New York ali v Boston in igrali v manjših folk klubih, kjer nihče ne pleše. Šli smo tudi v Missouri in igrali na sejmu, ki se ga udeleži od 6 do 7 tisoč ljubiteljev country in western glasbe. Športna loterija - Rezultati v živo Športna loterija d.d. na spletni strani uporablja piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletne strani. (17:19; 4:6). Rokomet ... Garth Brooks je odpiral naše koncerte. Ti ljudje me nikoli niso očarali, saj sem jih poznal vse življenje. Z Dolly Parton sem igral v filmu. Skupaj sva preživela tri mesece in se zelo dobro poznava. Willie Nelson je moj najboljši prijatelj. Vsi, s katerimi sem delal na albumu, so moji res dobri kolegi. Največje vznemirjenje, a hkrati strah pa mi je povzročilo delo z Eldonom Shamblinon, ki je bil kitarist Boba Willsa. Pravzaprav te to že kar demoralizira. Ampak mi nekako shajamo brez radia, čeprav smo imeli kar nekaj hitov in Top Ten plošč. Jane: Na glasbeni sceni ste že 25 let. Kakšno je socialno življenje glasbe Asleep at The Wheel? Igrate na festivalih? Kje ta glasba živi? Ray: Lahko rečem, da smo del najbolj raznovrstnih prireditev, bolj kot kdorkoli, ki ga poznam. Prejšnji mesec, na primer, smo igrali na rodeu. Tam te postavijo na tovornjak, medtem ko drugi jahajo bike. Poslušajo te kavboji in zelo jim je všeč. Na takih koncertih igramo velikokrat in vsepovsod. REPREZENTANCA DO 17 LET - ML. KADETINJE krogu kvalifikacij za julijsko evropsko prvenstvo do 17 let, ki ga bosta skupaj gostili Madžarska in Srbija, so se Slovenke v Rigi pomerile s Finsko, Grčijo ... [[DANES>>>]!!] Slovenija vs Srbija živo online 08/10/2023 7. okt. 2023 — 01. 2023 SLOVENCI V TOKIU ŽE DO DRUGE ZMAGE Slovenska moška reprezentanca se je na drugi tekmi kvalifikacij za olimpijske igre, ki jih gosti ... Brskanje Mercator Spletišča Mercator. Lokalna spletišča. Mercator Slovenija · Mercator Srbija (17) · KUHINJSKE TEHTNICE (24) · SEKLJALNIKI (11) · MESOREZNICE IN APARATI ... 00 na Prvem. Godbe z zgodbo Rockovske balade V oddaji Godbe z zgodbo poslušamo nekaj najlepših rokovskih balad, ki so nastale v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. Izvajajo jih skupine Extreme, The cars, Foreigner, Whitesnake, Aerosmith, Europe ter Richard Max in Eric Clapton. 41 stopinj vročine Silvester Stingl Oddaja je posvečena dolgoletnemu pianistu orkestra, Silvestru Stinglu. Poslušamo skladbe Piano Beat (Silvo Stingl), Muza (Silvo Stingl), V treh oktavah (Jože Privšek) - solist Silvo Stingl, Mr. Bleyle (Silvo Stingl/Jože Privšek), Pot (Silvo Stingl/Tone Pavček) - poje Katja Levstik ter Zgodba, ki je ni (Jože Privšek) - solist Silvo Stingl. Slovenska zemlja v pesmi in besedi Lucija Rosc - Mica bere vice in Rojstnodnevni mlaji V oddaji spoznavamo delo fotografinje in vizualne umetnice Lucije Rosc, ki v svoji praksi pogosto posega na polje osebne dediščine. Glasbeniki, ki sem jih imel takrat najraje, so bili predvsem ustvarjalci iz štiridesetih in petdesetih let: torej Hank Williams, Bob Wills and the Texas Playboys, Count Basie, Louis Jordan and his Tympany Five ter Jimmie Rodgers, velik pevec in jodlar. Poslušal sem glasbo, ki smo ji takrat rekli 'Roots Music' in je nastajala pred letom ‘60. Všeč pa mi je bil tudi country-western šestdesetih. Leta 69 sem začel svojo pot s skupino Asleep at The Wheel s pomočjo vseh teh vplivov, ki so prihajali od različnih ljudi. Večini vsi ti ljudje ne bi bili všeč, meni pa so bili. On, Johnny Gimble in Herby Remington so bili ljudje, ki sem se jim hotel dokazati. Jane: Kako pomemben je radio pri popularizaciji vaše glasbe? Ali jo ameriški radii vrtijo pogosto? Ray: Včasih so radii vrteli Asleep At The Wheel, zdaj ne več. Radio je pomemben. Ljudje imajo radio v avtu in doma. Vedno lahko poslušaš radio, ko ne moreš gledati televizije. Vedno lahko poslušaš glasbo, medtem ko delaš. Žal pa trenutno country and western radio v Ameriki ne predvaja veliko plošč. Predvajajo približno 28 plošč, medtem ko obstaja na stotine glasbenikov. ARSO potresi V preglednici so podani osnovni parametri, to so čas potresa, lokalna magnituda, največja intenziteta v Sloveniji po Evropski potresni lestvici EMS-98 in ... Domov - Javni zavod Šport Ljubljana SLOVENIJA - SRBIJA, PRIJATELJSKA TEKMA. Dvorana Stožice, Ljubljana. 17. 08 17. 02. 2023 ob 19:15. Več ... INTERVJU Z RAYJEM BENSONOM (vodjo in ustanoviteljem skupine Asleep at the Wheel (Austin, Teksas, 09/1997) Jane: Ray, mi prosim poveš nekaj besed o svoji družini in odraščanju? So bili tvoji starši glasbeniki in kako si se zaljubil v glasbo? Ray: Moji starši niso igrali nobenega glasbila in niso odobravali moje želje po služenju denarja z glasbo. Poslušali so glasbo in želeli, da otroci igramo glasbila, niso pa videli v tem poklicu prihodnosti. BK-Mirna - Najboljši klub! Pretekli vikend se je naš igralec do 17 let mudil na svetovnem kadetskem pokalu v Srbiji v Novem Sadu. SLO · Junior BK Mirna. Kako do nas. E-novice. Prijavi ... Slovenia U17 - Serbia U17 rezultat v živo, H2H in postave Trenutno, Slovenija U17 zaseda 4. mesto, medtem ko se Srbija U17 nahaja na 3. mestu. Bi radi primerjali najbolje ocenjenega igralca obeh ekip? Sofascore sistem ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page