top of page

51squadron Group

Public·81 members
Izyaslav Doronin
Izyaslav Doronin

Notities Maken Op Pdf Ipad Free


De tijden veranderen en als u op jacht bent naar een nieuwe, andere of meer niche-app voor het maken van notities, bekijk dan onze uitgebreide lijst om het perfecte Evernote-alternatief voor u te vinden.
Notities Maken Op Pdf Ipad Free


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fbytlly.com%2F2tKSnA&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0vYAojENVPqgOxUqtJJ_OuWat de tekst betreft, kunt u gemakkelijk het aantal woorden en tekens, de leestijd en de data bijhouden. Bovendien kunt u na het maken van notities op 7 verschillende manieren exporteren, zoals Docx, PDF, JPG en HTML.


ClickUp heeft een speciaal Notepad voor het maken van notities. U kunt het gebruiken om notities vast te leggen, op te slaan en te organiseren, en checklists te maken. U hebt ook toegang tot deze notities vanaf uw computer of uw mobiele apparaat, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen.


Laat u echter niet misleiden door het basisontwerp. Google Keep heeft veel handige functies onder de riem. Zo kun je bij het maken van notities bijvoorbeeld audio opnemen, afbeeldingen uploaden en schetsen maken.


Al met al is dit een ideale app voor wie vaak Google Docs gebruikt. Het heeft ook een aantal geweldige extra functies voor degenen die genieten van de meer simplistische kant van het maken van notities.


Binnen de notities biedt Slite een selectie van sjablonen en de mogelijkheid om verbinding te maken met diensten als YouTube en Google Drive voor meer inhoud. Je kunt ook integreren met andere diensten zoals Trello en Outlook, en exporteren naar PDF.


Alle notities kunnen worden aangepast met verschillende kleuren, patronen en zelfs papierformaat. Tot de opmaaktools behoren ook het maken van mindmaps, het importeren van afbeeldingen en het schrijven van snelle notities. Je kunt ook tekenen, een functie die bijzonder goed werkt met een stylus. 076b4e4f54


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page